kolmapäev, 7. mai 2014

Esmaspäev, 30. september - kooli sünnipäev, Olustvere, Võhma ja näituse avamine

Esmaspäeval oli meie kooli esimene sünniaastapäev. Külalised osalesid ennelõunal tundides ning pealelõunal pidulikul aktusel, kus nad esinesid tervituseks omalt poolt ka väikese rahvusliku tantsunumbriga, mis meie koolipere poolt võeti suure aplausiga vastu.



Peale aktust aga sõitsime koos külalistega väljasõidule Olustverre. Sel sõidul oli meiega kaasas ka ajalehe Sakala ajakirjanik Madis Järvekülg, kes kirjutas külaliste visiidist pikemat lugu maakonnalehte.  Olustveres tutvusime kõigepealt imeilusa mõisa peamajaga, seejärel jalutasime pargis ning vaatasime sisse klaasikotta. Sealse ringkäigu lõpetasime leivakojas, kus igaüks sai küpsetada endale äikese leivakaku. Ja oi kui magus see tulikuum leivake pärast bussis maitses!









Meie sõit viis aga edasi Võhmasse, kus külastasime sealset küünlavabrikut. Vabriku omanik tegi meile suurepärase ringkäigu oma tehases, saime igaüks ka ise endale küünla valada, samuti ostsime vabrikupoest kottide kaupa kaasa imeilusaid ja hästilõhnavaid kohaliku vabriku tooteid.








Õhtuks aga jõudsime tagasi Viljandisse, kus olime oodatud meie kooli kunstistuudio näituse avamisele Viljandi Linnaraamatukogu II korruse saalis. Näituse avamisel esines ka meie kooli teatritrupp väikese perfomanciga, näitus ise aga oli meeleolukas.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar