neljapäev, 8. mai 2014

11. päev, reede, 25. aprill 2014

Tervisepäeval oli 7 ülesannet ehk „jaama“: tennisepalli vise, takistusrada, kriidipilt asfaldil, kuuekesi hüppamine hüppenööriga, meditsiiniline jaam, psühholoogia jaam ja tants. Vaieldamatult oli kõige haaravam tantsimine.

Pärast ühist tantsu algas meiega südamlik hüvastijätmine. Meid tuli ära saatma ka vallavanem. Koolilt  saime kaasa kaks kasti präänikuid, sest eelmisel aastal oli üks kast ära söödud juba teel piirile. Piirini saatsid meid Jammi kooli direktor ja õppealajuhataja.   
    
Oligi läbi teine Viljandi Gümnaasiumi õpilaste viibimine Jammis.

                                               ***
Hommik algas tervisepäevaga, klassid tegid erinevaid harjutusi ja said selle eest punkte. Lemmikharjutus oli tants, venelased on tantsurahvas vist. Lõpuks tantsisime kõik koos ka ühe tantsu, kolm inimest tantsisid liigutusi ette ja teised järgi. See oli väga lõbus.


Tänamine oli väga armas ja pisar kippus silma. Meie majutajad ja Jarik tulid meid saatma piirile, bussis oli meeleolu hea, kuid natuke kurb. Piiril oli pisaraid ja kallistusi ning meeleolu nukker. Kingitusi anti meile kuhjaga kaasa, piiri ületada oli raske ja käed olid nii valusad lõpuks. Reis oli väga tore ja ära tulla oli raske. 

























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar